Meld je nu aan voor het Open Podium tijdens Koningsdag

 

Hou jij van zingen? En durf jij dat ook voor publiek? Meld je dan aan voor het Open Podium tijdens tijdens Koningsdag in Westervoort! Niet alleen kun je dan jouw stem laten horen voor een groot publiek. Je maakt ook nog eens kans om een flink geldbedrag te winnen. En als klap op de vuurpijl sta je ook eind augustus op het hoofdpodium in een volle feesttent op Westervoort Live tijdens Westervoort in Beweging.

Zing én wie weet win je…

Koningsdag is een dag van samen genieten. Samen kunnen we deze dag nog mooier maken! Daarom bieden we een podium, een Open Podium voor wie dat wil. En omdat iedereen weet dat het misschien wat spannend kan zijn, helpen we je over de ´drempel´ om aan te melden door het nog aantrekkelijker te maken. We hebben twee categorieën: een categorie tot 16 jaar en een categorie van 16 jaar en ouder.

Wat kun je winnen?
De winnaar van elke categorie mag OPTREDEN tijdens WESTERVOORT LIVE. En alsof dat nog niet genoeg is, wint die persoon ook nog een aanvullende prijs: voor de categorie tot 16 jaar zijn dat twee vrijkaartjes voor een voorstelling naar Keuze in Het Musiater en de winnaar van de categorie 16 jaar en ouder wint een geldbedrag van € 150,-.

Geeft dit jou dat extra zetje om ook mee te doen? Meld je dan nu aan voor 20 april 2018 via onderstaande formulier.

 

Even alle details op een rij:

 

Datum 27 april 2018
Tijd 15.00 tot 18.30 uur

Prijsuitreiking om 18.30 uur

Locatie Zalencentrum Wieleman, Westervoort
Categorieën ‘Tot 16 jaar’ en ‘16 jaar en ouder’
Prijzen Categorie tot 16 jaar

–          Optreden bij Westervoort Live

–          2 Vrijkaartjes Musiater

Categorie 16 jaar en ouder

–          Optreden bij Westervoort Live

–          Geldbedrag van € 150,-

 

Meld nu je aan voor het Open Podium via onderstaande contactformulier

 

Aanmelding Open Podium

12 + 15 =