Koningsdag 2022

Westervoort – Yes, we mogen weer!! Na twee jaar stilzitten hebben we alles in de startblokken staan om er dit jaar weer een gezellig dorpsfeest van te maken tijdens Koningsdag in Westervoort.

De dag begint om 10.00 uur geheel traditioneel met een toespraak van de burgemeester, het vlag hijsen en het volkslied op het Dorpsplein. Aansluitend bent u van harte welkom bij de festiviteiten in de Dorpstraat bij zalencentrum Wieleman.

Vrijmarkt
In de afgelopen twee jaar heeft iedereen genoeg huisraad, speelgoed en andere spullen verzameld om dit jaar eindelijk tijdens de vrijmarkt te kunnen verkopen.
Meld je gratis aan via deze website en verkoop op 27 april tussen 10.00 en 14.00 al je waar.

Podium
Vanaf 10.30 start het podiumprogramma met o.a. de kindershow ‘Anders met Sander’, Dansstudio Kerima en kindertheater ‘Het feest van de Koning’. Ook is er dit jaar een DJ die de hele middag muzikaal zal invullen met herkenbare en feestelijke muziek.

Attracties
Gelukkig is het ons ook weer gelukt om de spectaculaire stormbaan van maar liefst 50 meter vast te leggen. Durf jij het aan?! Daarnaast zijn er diverse spellen, schminkers, voetbaldart, pannaveld, speelrups en een bowlingbaan. Maar ook aan de allerkleinste wordt gedacht op het kleuterplein in de Dorpstraat.

Innerlijke mens
Uiteraard denken wij ook aan de innerlijke mens en zullen er diverse eetgelegenheden zijn en u kunt een lekker drankje komen drinken.

Zien wij jullie ook op 27 april in de Dorpstraat?