Reserveer nu gratis een plekje op de Vrijmarkt tijdens Koningsdag

Tijdens Koningsdag mag je vrijwel overal in Nederland met een kleedje je eigen huisraad verkopen. Natuurlijk mag dat ook in Westervoort tussen 10.30 uur en 14.00 uur rondom zalencentrum Wieleman. Particulieren kunnen hier dus overtollige spulletjes, speelgoed en kleding verkopen op hun eigen kleedje.

Een plaats van 2 meter op de vrijmarkt in Westervoort is volledig gratis.
Het is wel noodzakelijk om je aan te melden via onderstaande formulier of via info@koningsdagwestervoort.nl. Wij reserveren dan een mooi plekje voor je waar je dan al je spulletjes mag verkopen. De plekken zijn 2 meter breed en voor de meesten mensen is dit ruim voldoende. Heb je meer ruimte nodig adviseren we je om 2 plekken te reserveren. Wil je naast iemand zitten geef dit dan even aan. Wij proberen met alle wensen rekening te houden.

Reserveer uw plek op de vrijmarkt
Indien u vooraf aanmeldt via bovenstaand e-mailadres, dan houden wij een plek voor u vrij op de vrijmarkt. Bij niet reserveren van een plekje verwijst de organisatie van Koningsdag Westervoort u naar de vrije beschikbare plaatsen. Het is niet toegestaan om zelf een plekje ergens uit te zoeken. Wij zullen u dan in het belang van de openbare orde en veiligheid verzoeken ergens anders te gaan zitten. Ook is het belangrijk dat u uw spulletjes niet buiten de gemarkeerde plekken zet, omdat de looppaden vrij moeten blijven. Commerciƫle handelaren worden niet toegelaten op de kleedjesmarkt.

LET OP
U ONTVANGT PER E-MAIL EEN BEVESTIGING VAN DE AANMELDING. DEZE KAN OOK IN UW SPAM-BOX TERECHT KOMEN!

 

Aanmelding vrijmarkt

Aantal plaatsen

2 + 13 =