Elk einde is een nieuw begin… 

Na 10 jaar Koninginnedag en Koningsdag in Westervoort te hebben georganiseerd besloot Scouting Westervoort er in 2017 mee te stoppen. De gemeente Westervoort ging daarom, samen met de Bewonersacademie Westervoort, op zoek naar enthousiaste mensen met creatieve ideeën die het leuk vinden om Koningsdag vanaf 2018 te organiseren. 

En dat is met succes gelukt. Er waren diverse aanmeldingen van organisaties en bewoners uit Westervoort en in juni 2017 kwam de nieuwe organisatie van Koningsdag voor de eerste keer bij elkaar. Na enkele vergaderingen is er nu een vernieuwend leuk, nieuw programma samengesteld voor Koningsdag in Westervoort.  

Allereerst is besloten om een stichting op te richten die verantwoordelijk is voor de organisatie van alle activiteiten op Koningsdag in Westervoort. Iedereen die betrokken is bij de organisatie is automatisch lid van de stichting. De stichting Koningsdag Westervoort is dankzij de Liemerse Uitdaging met behulp van Notaris Jan Swetselaar van Notariaat Duiven- Westervoort tot stand gekomen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Arnhem onder nummer 69890161.

 

Stichting Koningsdag Westervoort 

Stichting Koningsdag Westervoort wordt op dit moment gevormd door een groep enthousiaste personen, te weten:

Elise van Rijswijk – Voorzitter
Martijn Wieleman – Penningmeester
Sander Ketels
John Damen

Wil jij ook aansluiten bij deze enthousiaste groep vrijwilligers stuur dan een e-mail naar info@koningsdagwestervoort.nl. Wij kunnen altijd extra mensen gebruiken.